Pozorně jsem si přečetla článek i názory na něj, a opravdu jsem netušila jak moc lidí hledá a nemůže najít práci z domova. Popravdě řečeno myslím si, že slušná domácí práce neexistuje, což je celkem logické, protože kdo vám umožní pracovat pro ně z domu - složité na posílání práce,atd. Proč? Když spousta lidí a kvalifikovaných jim přijde dělat na firmu.A nějaké nadepisování obálek, nebo manuální práce typu korálky, apod. jsou jen a jen podvody nic jiného! Pokud si někdo chce dovolit ten luxus a pracovat z pohodlíčka svého domova musí pro to něco udělat, bez práce to nejde.Ale já vím jak na to.Jsem na MD, mám čerstvě narozené miminko a díky téhle práci se máme báječně.Sice to trvalo, než se do toho člověk dostane a zorientuje se(osvojí) ale je to snad jediná příležitost o které vím, že si vydělám (a ne málo) a práce mě baví!Ale narovinu říkám,nepotřebujete žádné znalosti ani zkušenosti,ale člověk musí být aspoň trochu schopný a vědět co chce. Pokud máte někdo zájem, pošlu více informací na emailu snadny@seznam.cz
Předchozí