Zdravím všechny diskutující, kteří na můj článeček reagují, koukám, že debata už se chvílemi dostává do solidního absurdistánu. Ale bylo řečeno i hodně zajímavého z obou (nebo spíš všech možných) úhlů pohledu. Mimořádně mě pobavily argumenty příspěvku o křičících dětech, parfémech atp....zejména ten o vysoké mateřské, kterou NÁM platí ONI. V diskusi o nevyžádaném cigaretovém smradu to není zásadní téma, ale přesto bych chtěla k tomuto vzkázat: MATEŘSKOU beru jen pár let, ale po celý zbytek života, před i po, ty daně platím taky. Stejně tak je budou po většinu života platit moje uřvané děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.