Mám podobnou zkušenost již z roku 1999. Byla jsem tehdy jako doprovod s tříletou dcerou na jednodenní chirurgii ORL a chovování většiny sester bylo otřesné. Velmi nevybíravě dávaly najevo, že jim tam překážím.Po třech letech musela dcera tento zákrok podstoupit znovu, to už byla v první třídě, a bylo mi dáno najevo, že tak velké dítě tam musí vydržet samo.Přitom vím, jak je pro děti pobyt v nemocnici bez matky stresující. Ve srovnání s I. dětskou internou, kde bývá dcera občas hospitalizovaná, je tento přístup zdravotnického personálu nesrovnatelný. Za celých cca 9 let jsem jsem měla jeden malý problém (opět se sestrami)a ten obratem vyřešila její ošetřující lékařka.Na tomto oddělení pokud jsem požádala o celodenní péči jsem nikdy nebyla odmítnuta a vždy mi vyšli maximálně vstříc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.