Ahojky! Markét no konečně už jsem si myslela, že ses ztratila.Jak to, že stáváš tak brzy!? Já už mám přiznání odevzdaný asi tak 14 dní, dneska nesu další - kamarádky.A hned teď po školce juchám i s malou do práce, chtějí s něčím pomoci.
Zítra to určitě nevyjde neboť nám přijedou na reklamaci nové sedací soupravy.Už na to čekáme skoro měsíc.Řekli dopoledne.Což mě může trefit neboť to může být prakticky kdykoliv.A já mám lítání po městě a budu tvrdnout doma. Asi to vypadá, že si budeme muset dát rande někde ve městě.Abych vůbec věděla jak vypadáš. Ty už to máš vyloženě za pár, no nějak nám to utíká.Tak zatím pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.