Po přečtění tabulky jsem chtěla běžet za paní doktorkou, jestli nejsme zaostalí, pak jsem dočetla příspěvky a je mi o něco lépe. Mám dvojčata a na nočních chodí jen přes den, když si buď vzpomenou nebo pokud mají nahý zadeček. Dudlík v noci tvrdě požadují a slova no - říkají kakaček to je kartáček a pak tatí, babí a pa pa, jo pak ještě haló.. Mě říkají tatí jako spoustě dalších věcí, máma neznají. Vyžadují říkanky, ale abychom je říkali my.... Ale náš dvouletý chlapeček vyndal hrotem nabíječky bezpečnostní záslepku ze zásuvky a nabíječku zapojil. A holčička umí poskládat sama puzzle. Tak asi tak zlé to nebude :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.