Je mi moc líto, že ti nerozumím, nebo že tak nějak nechápu o čem mluvíš. Ale jsem za tebe upřímně ráda, že máš svoji víru která ti dáva sílu a vše co potřebuješ. Já se dokážu radovat,jen z toho co mám ted a tady na tom světě. Dokážu jen toto vnímat a proto žít. A nic ani vidina něčeho krásnějšího někdy někde by mě nedokázala uspokojit. žiju ted a vše co ted mám a co prožívám má pro mě jedinou a největší cenu a jen to si dokážu opravdově užít. Možná bych asi vše viděla jinak pokud bych cítila přítomnost Pána tak opravdově jako ty, ale nikdy bych o to nestála za tu nejvyšší cenu, jakou si musela obětovat ty. Pochopila jsem to tak, že si Bůch musel Milenku povolat k sobě aby stebou mohl být blíž a doměnit tě? Kdyby se tě na to nejprv zeptal co by sis vybrala? Věřím že život své holčičky měl pro tebe větší cenu než Láska Boha. Nebo se pletu? nemusíš mi odpovídat. Nechci tě pohněvat. Jestli sem se tě nějak dotkla ,odpust.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.