| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Milenka je už Doma

Mili, musim se přiznat, že takovou odpověd sem nečekala. A popravdě úplně mě z toho přeběhl mráz po zádech. Děsí mě to že, pro matku čtyř dětí je důležitější a vzácnější láska Boha. Nechce se mi věřit,že Boha miluješ víc něž své děti a blízké. Vždyt to po tobě přeci ani Bůh nechce abys mu byla takto oddaná a byl pro tebe ten nejdůležitější. Nebo myslíš že o to stojí? že chce abys Ho takhle vnímala a milovala ho víc? A dětem bys dokázal říct že Boha miluješ víc než je? vždyt to nedokáží pochopit? Vlastně tohle nedáže pochopit ani spousta dospělých. Ale aspon vím že nepotřebuješ soucit ani lítost od ostatních za to co tě potkalo. Protože ty necítíš tu bolest co by cítila většina matek nad ztrátou svýho dítěte. Není mi tě líto, nezlob se. Nemá proč. Je mi líto Milenky. Ani Bůh jí nenahradí lásku maminky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.