My bydlíme kousek od Penny, těsně před Jolavou ve slepé uličce na pravé straně když se jde od města.Tak to se u doktorky určitě potkáváme. Kdybych věděla, že ten technik dorazí až v tuhle dobu mohla jsem si oběhnout i nákupy a stihnout i cvičení.
Jo a dneska jsem zjistila, že máme stejnou kamarádku-Markétu Heřmanů.Vidíš, jak je ten svět malej.
Doufám, že se potkáme než stačíš odrodit.No už moc času nemáme.Škoda, že jsou Vodňany tak velký?! Zítra razím s kamarádkou do Prahy na výlet,bude řídit,tak uvidíme jak to ustojím já s tím mým břichem,který občas tvrdne.Adélka bude u tchánovců. Tak pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.