| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rh inkompatibilita matky a dítěte

Taky jsem po "pozitivních" rodičích Rh-, taky jsem se divila, že z mámina A a tátova B jsem vyšla jako 0. Ale dle tabulky je to možné. Moje děti mají Rh+. Po nejstarší dceři jsem injekci dostala bez problémů, po té mladší přes urgence žádnou. Prý se po druhém dítěti nedává... Tak si dovedete představit jaký jsem měla strach, když jsem čekala syna. Vím, co Rh inkompabilita dovede udělat za paseku, manžel se díky ní narodil v sedmém měsíci a museli mu vyměnit krev. Naštěstí byl syn v pohodě. Po něm jsem injekci dostala bez problémů. Jsme oba 0, takže děti jsou také 0, ale ani jedno nemělo nějakou extrémně silnou žloutenku. Nejstarší žloutenku měla, byla spavá, byla i pod světlem, ale v rámci normálu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.