| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Posloucháš mě?

chtela bych se pripojit a tuto knizku take velmi doporucit, mame ji momentalne s manzelem rozectenou. Je prave o efektivnim zpusobu komunikace a dle naseho nazoru je i velmi prakticka a konkretni a uci deti samostatnemu rozhodovani. Manzel byl vychovan jako poslusny chlapec, opravdu, tchyne si vychovala velmi poslusne syny, kazdy by mohl zavidet, ale dnes to vypada tak, ze manzel je tak hodny a poslusny, ze poslechne, i kdyz mu nekdo rekne zjevnou blbost a proste se boji odporovat ( treba doktorovi), neni take moc prubojny, kdyz nekdo naznaci ne, uz to bere jako hotove NE a znovu to nezkousi, ale takto se dnes myslim clovek tezko prosadi. Tak teprve ted se to "uci" umet se ozvat.
No a jinak o tech autorech rikam, ze snad odposlouchavali u nas doma... je to jak vystrizene od nas, ty vyroky, ponizovani, zesmesnovani, co na nas nasi uplatnovali... vim jak jsem jako dospivajici a i jako dospela dcera resila, jakym pravem se k nam rodice takto hnusne muzou chovat a jakym pravem od nas chteji abysme je my ctili??? .......... nenasla jsem na to nikdy odpoved. To sem asi ale nepatri, jen ze tahle knizka mne dost pomaha se v tom vsem nejak vyznat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.