| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí na záchodě

Ahoj jardo
rozhodla jsem se také připojit k tvé soutěži o nejhloupější příspěvek. Získat cenu Jožky vtipálka by mi bylo opravdovou ctí, prosím alespoň se o mně při vyhlašování zmiň!
Věřím však, že si zcela zasloužím první místo. Mám k tomu mnoho předpokladů:
Mám intelektuální rozhled laboratorní myši. Bez nadsázky, opravdu rádá se bavím s lidmi stejné úrovně (třeba tady na Rodině občas odpovídám na jejich příspěvky). Ráda se bavím dokonce i s těma myšma samotnýma (vidíš, ani nevím, jak se skloňují myši!).
Hrozně ráda čtu příběhy o porodech. Tady na Rodině je mám přečtené všechny hned několikrát a každý den prohledávám Internet, jestli se někde zase nějaký neobjevil. Do diskusí se zapojuji málokdy, protože se trošku stydím za svůj myší intelekt, ale teď vidím, že se není za co stydět. (Děkuji Jardo, otevřel jsi mi oči). O porodech si i ráda povídám a vážně uvažuju o tom, že jednou sepíšu a vydám i svůj vlastní porodní příběh (a nebude nudný, určitě tě také zaujme. Všem myšem, kterým jsem ho vyprávěla se vážně líbil.)
Další důvod, proč si zasloužím tvou pozornost je fakt, že mám ráda Cizinku. Osobně ji neznám, ale líbí se mi její příspěvky na Rodině (opravdu mám ty porodové diskuse všechny pročtené). V naprosté většině případů dokáže výstižně, srozumitelně a vtipně vyjádřit nejrozumnější názor na věc (z mého pohledu člověka s intelektem laboratorní myši samozřejmě). A stojí jí za to prosazovat své názory i tam, kde by to většina lidí s jejími schopnostmi vzdala.
O architekturu a malířství se zajímám pouze okrajově, co se týče hudby, mám ráda Beethovena (což odpovídá současným vědeckým výzkumům, u laboratorních myší poslech jeho hudby zlepšuje plodnost).
Tak co, Jardo, přesvědčila jsem tě? Kdybys měl ještě nějaké doplňující otázky, klidně se zeptej, ráda ti odpovím. Na té ceně mi opravdu záleží...
P. S. Když se bavíme o těch myšech, nečetl jsi náhodou Růže pro Algernon?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.