Takhle už jsem se dlouho nezasmála. Sice mě zaujal článek "Jak se rodí na záchodě", ale moc příspěvků ke článku není. Zato Jarda zabírá 80 procent diskuze. Snaží se a vychází mu to! Za chvíli o něm budou psát i v novinách. Už jsem o něm řekla i manželovi(ten tvrdí, že je to transsexuál, který už je skoro žena, jediný, co nemůže je rodit a to ho štve) a oba se vždy bavíme nad jeho příspěvky. Nedávno jsem byla s kamarádkou na kafi, taky jsme se na něj dostaly, hned věděla o koho jde! Takže mi nezbývá než tomu zvláštnímu Jardovi pogratulovat a uznat, že mu to vychází dobře. Umí popíchnout k diskuzi dobře a být středem pozornosti. A o to mu asi jde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.