Byla jsem už v 11týdnu když mi doktor oznámil (při kontrole)že jsem těhotná! Změny jsem na sobě pocítila ale měla jsem problém s otěhotněním.Tudiž jsem návštěvu u doktora oddalovala. Nyní mám stach že mimčo bude nějak postižené , nemocné!V práci se pořád něco oslavovalo....Může mi někdo poradit?Jestli budou následky nebo ne? Samozřejmě na ultrazvuku jsem byla, vše vypadá dobře ale už jen ten pocit mě zneklidnuje. za každou odpověd , příspěvek děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.