Právě. Proto tam o tom nic není, ač jsou to závazné předpisy pro všechny MŠ. Dále to řeší hygienické předpisy, a ty jsou velmi přísné. Moje mamka je vedoucí jídelny na ZŠ a hygiena po nich děsně dupe. Ale je fakt, že když dcerka do MŠ nastupovala, vyplňovala jsem formulář, kde se též ptali na případná omezení ve stravě apod. Zřetel se na to tedy určitě bere a rodič pokud vím není povinen na tuto skutečnost upozorňovat už před přijetím dítěte. V přihlášce se na to aspoň neptají. Ohřívat jídlo tedy možné není, ale vybavit dítě svačinkou, která navíc ani nemusí přijít do styku s ostatním jídlem v kuchyni, možné je. Jen musí vedení konkrétní MŠ chtít vyjít vstříc. Jsem si jistá, že třeba v naší MŠ by to problém nebyl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.