Ahoj Lenko, moje dcerka, když chodila do školky, měla přímo celiakii. Do školky jí vzali, já jí vařila doma a do školky dávala kastrůlky. Tak jsem to dělala i s druhou dcerkou, která má alergie na mléko, brambor. Vždy s nima proberu jídelníček a závadné potraviny nahradím vlastníma. Třeba by šlo se domluvit i u vás a pokud ne, zkus jinou školku. Tohle je jen o domluvě a o lidech. Někde tě vyhodí, někde tě pochopí. Určitě ho do školky dej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.