To je pravda, že moc úzkostlivá jsem a hodně věcí nafouknu, budu na sobě pracovat, protože potřebuji ke svému životu lidi. Taky nechci, aby to odnesly děti. Malý jen nějakou kopřivku nemá. Pár pupínků by mne taky až tak nevadilo, ale trošku mne děsí ta jeho stolička. Ta opravdu nevypadá normálně. Právě, že to úplně v pořádku není. Na dětském maškarním bále, kde jsme byli, tak snědl bonbón a půl lízátka a jeden zákusek (byla jsem nedůsledná, viděl to u dětí) a ještě ten den ho začalo bolet bříško a měl průjem a druhý den to samé. Bohužel to zdědil po mojí straně (příbuzenstva).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.