Chtela bych dodatek ohledne zdrave skolky. Moje deti chodi do skolky, ktera hlasi, ze spada pod program zdrava skolka. K obedu dostavaji klasickou ceskou kuchyni vcetne knedliku. Rybu na jidelnicku je jen sporadicky. Zelenina taktez. K piti maji cely den jen sladky caj a obcas ke svacine mleko nebo kakao. Na me namitky, ze by mohli deti dostavat vodu, bylo mi receno, ze si ji moje deti mohou nabirat na zachode.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.