| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Do školky nebo doma?

No někdy je to s těma příbuznýma vážně dřina, ale co se dá dělat...Určitě si s nima vklidu a vpohodě promluv, napiš přesný seznam co jíst má a co ne... Jdi na to v dobrém..., že víš, že se snaží, myslí to dobře... a že potřebuješ jejich pomoc, protože pokud to má mít správný efekt musí dietu dodržovat všichni atd...Uvidíš, že to půjde.
Moje maminka má taky na spoustu věcí jiný názor, takže když hlídá Marušku, řeknu jí tohle jí oblékni, tohle jí čti, tohle jí dej najíst...někdy je mi to až hloupé, vždyť sama vychovala dvě děti a neříkám, že špatně...na druhou stranu v x věcech se skutečně neshodnem a tohle je moje dítě a chci aby se určitá pravidla prostě dodržovala. Tak hodně štěstí. :)))
Dáša

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.