Děkuji, moc mě těší, že to píšete z pohledu babičky. Právě na ten jogurt podezření mám, že mu ho druhá babičky dává. Ona si myslí, že nebude mít dost vápníku, když nejí mléčné výrobky (občas jíme kozí). Právě o tomto konkrétně se radila s nějakou lékařkou v porodnici. Že to ta lékařka vidí na dětech v pubertě, jak se jim lámou kosti. Musím hodně moc obhajovat malého výživu. Taky má teď trošku vyrážku na tvářičkách. Má také často rýmu. Kdybych tak mohla dát přečíst tento příspěvek babičkám! Jenže asi by stejně nevěřily. Nevím. Každopádně si s nima promluvím o synovo svátku, který bude zanedlouho. Budou tady obě dvě + tchán, tak si myslím, že to snad bude mít větší váhu. Držte mi palečky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.