Cizinko, promiň, ale věci poněkud překrucuješ... Nemám už čas rozpitvávat každou Tvou nebo svou větu. O masovém umírání žen s prasklým mimoděložním těhotenstvím jsem nepsala. Ale nemůžeš popřít, že je to závažná situace (mne např. odmítli z nemocnice pustit i na revers). Zrovna tak jsem nepsala, že dítě zdárně roste bez dostatečného průtoku krve. Ten se ovšem může zhoršit a odhalí to právě UTZ. Kamarádce díky tomuto (vlastně rutinně provedenému) vyšetření zachránili miminko... Rozhodně bych nechtěla, aby se na světě objevil další dr. Mengele. Z Tvých předchozích příspěvků jsem cítila odsuzování ultrazvuku jako takového. Omlouvám se, jestli jsem je špatně pochopila, ale skutečně to na mne ten dojem udělalo. A ohledně lékařů bránících přístupu matky k umírajícímu dítěti - také mně to hodně rozčílilo a myslím, že by se toto mělo urychleně změnit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.