Díky Maceško, protože právě tento článek jsem v tuto chvíli potřebovala číst. Máme doma čerstvě holčičku v PP a všechny tebou popsané problémy mi jsou tak známé...až jsem opravdu začala pochybovat, co děláme špatně. V Nikolce je tolik rozporů a tolik touhy být milovaná, jenom si s tím neví někdy rady. Přesto pevně doufáme, že vše zvládneme ku prospěchu všech. Z tvého článku vyplývá, že jste toto všechno prožili již před delší dobou. Nevím, jestli je to takto vhodně, ale mohla bych se ti někdy ozvat na tvůj email a poptat se na některé zkušenosti? Jsem moc ráda, že je Helenka nyní v pohodě a držím vám všem palce. A taktéž všem rodinám, které se o starší děti rozrostly. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.