chtela bych pridat prispevek jsem maminka 5 leteho syna ktery dostal epilepsii ve dvou letech po ockovaci vakcine muzu rict byl to sok pro celou rodinu nikdy jsem ten zachvat nevidela presto jsem vedela ze dostal epilepsii zkouseli na nem ruzne leky neruolozka nam oznamila ze ma tri druhy zachvatu a ze kdyz ustoupi jeden bude to fajn byl to opet sok ale my jsmeto nevzdali a bojovali tam kde selhala medicina muselo prijit neco jineho v nasem pripade vyborny lecitel ktery me dovedl na cestu leceni syn nema zachvaty uz treti rok a pet mesicu je bez leku akorat nadale bojujeme s jeho opozdenim reci a tak dale proste to na nom zanechalo nasledky ale takovy je osud helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.