já vím o jeslích jen to, že tam kdysi dávno dělala vrchní sestru moje babička :oDDD
Takže jsem tam občas byla hlídaná a od té doby mě dost postarších paní z Domažlic zná a pravidelně se na mne vyptávají. Je to trochu legrační, protože v Domažlicích jsem vlastně nikdy nebydlela, jen můj první rok poblíž a to v Klatovech (potom dlouho v Praze a nyní jsme se s rodinkou odstěhovali k Berounu)
Jinak když už sem píšu, tak taky pár info pro Janinku :) Jsem už skoro v polovině, srpen se začíná blížit. Pohlaví zatím nevíme a ani žádná jména zatím nemáme vybraná. Víc os obě asi napsat nemůžu. Tak se měj moc hezky a ať tě kluci moc nezlobí, ahojky :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.