Ahoj martino, z toho vztekání si nic nedělej. Já jsem na tom stejně. Mám 2,5 holčičku nelu a je to to samé. Když je s jedním z rodičů, tak se to dá, ale jakmile je s obouma tak zkouší. Většinou jsem to já kdo ji okřkne anebo dá přes zadek. Manžel mi na to dává najevo že bych ji být neměla apod. Tak tohle mne vždy dorazí a jsem pěkně naštvaná. Ono občas dát najevo dítěti, že pořád velí dospělí nikoliv dítě, není jistě na škodu. Tak hodně sil při zvládání ratolestí. Matěj je asi taky Lev, viď?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.