Po přečtení tohoto příspěvku,jsem se rozhodla přidat svůj poznatek.Jsem nyní nezaměstnaná a tak jsem si chtěla přivydělat domácí prací.Odpověděla jsem na několik inzerátu a ve většině z nich chtěli jakýsi vstupní poplatek a většinou šlo o rozesílání letáků.Zaujala mě jedna nabídka a už jsem byla připravená odpovědět i když ten poplatek se mě nezdál.Jednalo se o pojišťovnu Amicicco.Mám nepřetržitý internet a tak jsem začala vyhledávat,zda opravdu něco takového existuje.Musím říci,že opravdu tato pojišťovna existuje a jedná se o velice seriozní firmu a tak jsem si říkala,že to snad podvod nebude.I tak jsem váhala a jelikož jsem našla různé pobočky mimo jiné i v Pardubicích odkud pocházím,vypravila jsem se tedy v pondělí osobně.To co jsem se dozvěděla,byl opravdu šok,protože mě ta paní v kanceláří velice ochotně sdělila,že se jedná o podvod a oni,že nic takového nenabízí,nekdo prostě zneužil jejich firmu.Upozornila mě,abych si dávala pozor,že již to má v rukou policie.Jsem za tento poznatek velmi vděčná a již na takové inzeráty,že jde o solidní práci,stačí poslat pouze 50 kč nedpovídám.
Věra Borovacová
Předchozí