Ahoj Šárko, měla jsem rozepsaný dlouhý příspěvek, ale synáček mi uprostřed vypnul počítač. To velké modré tlačítko láká:-). Asi je to lepší aspoň to zkrátím. Látkovky jsem si koupila když byl synovi zhruba rok. Na vrchních kalhotkách z PVC nebo se zátěrem nevidím co se týče zdraví dítěte žádnou výhodu a tak mám kalhotky vlněné. Když srovnám co dokáže v jednorázovce a v látkovce tak vítězí jednorázovka. On sám se v látkovce moc dobře necítí neb je velmi aktivní. Nemůže za to samotná látkovka, ale právě ty vrchní kalhotky, kluk se v nich podobá hrušce:-). Látkovky jsou u nás zatím schované ve skříni k použití na dobu kdy zase bude teplíčko. Když může mít syn jen tričko, ponožky a látkovku - bez vrchních kalhotek!! je to paráda. Pohybuje se dobře, choodí se mi svěřovat, že je počuraný, pokakaný a já přebaluji a přebaluji a mám dobrý pocit, že je dítě pořád v suchu, větrá, že šetřím životní prostředí atp. Dost dlouho také používám jednorázovky tkzv. ekoplenky. Jsou taky fajn. Netroufám si tedy nikomu radit co má dělat, já sama to cítím tak, že kombinace látkovek a jednorázovek by mi vyhovovala nejvíce. Jen ten obrovský zadek!!!
Předchozí