A proto jsou i prací prášky a sole na skvrny bez fosfátů které se v přírodě rozpustí.. poznamenám jen že s látkovkama teprve začínám a navíc nejsem ekolog.... Stačí si o této tématice někde něco přečíst a nespoléhat jen na rádoby výmluvy omluvy proč je lepší zamořovat si svět něčím co pravidelně dáváme svým miminkám na zadečky aniž bychom věděly co v tom doopravdy je, a navíc to tu po nás zůstane ještě X00 let. Mám chlapečka a ráda bych aby i on měl to štěstí a měl jednou děti.. i to je jedno z hledisek proč jsem se rozhodla že začnu s látkovkama. A ano stojí to peníze, co v dnešní době nestojí, jenže to není až tak to co by mne donutilo to totálně zavrhnout. A souhlasím s tím že i toto téma sdružuje fajn baby. Znám dva servery kde se vede bezva diskuze o látkovkách, musím se přiznat že Rodina to není.. tu jsem vždy našla jenom x odpovědí proč je to vlastně špatné. Takže sorry že sem vpadám ale měla jsem pocit že by to stálo za to zveřejnit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.