Ahoj mě nikdy nenapadlo, že budu plíny řešit když bude mít dcerka devět měsíců a leží mi to v hlavě. Fakt celý den přemýšlím o tom všem. Budu ráda za tip na diskusi, já bych si to docela ráda proštudovala. Fakt jsem ráda za tenhle článek, pročetla jsem všechny příspěvky v diskusi. Já jsem tady řešila peníze i když jsem to domotala, ale o ty myslím ani tak nejde, ani o prácí kolem toho já potřebuju vědět co je pro moje dítě nejlepší a podle toho se zařidit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.