| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když mlíčko neteče

Ahoj,
také to znám... Rodila jsem v roce 1999 císařem, malý se nepřisál, byl hrozně hodný, dokud jsem mu nezkoušela dát pít. To začal brečet a spolupráce s ním skončila. Mléka jsem bohužel měla málo. Takže už v porodnici ho přikrmovali, pak jsem dostala zánět prsou, teploty. Nahřívání prsou, zakoupení odsávačky mléka. Po propuštění z porodnice (byla sobota a nikdo mi ani neřekl, čímže to mám své robátko krmit, dokud jsem se nezeptala (byla to Beba) - lékařka neměla čas. Pila jsem čajíky na podporu tvorby mléka, a jen jsem většinu dne zkoušela aspoň něco odsát, byla jsem z toho nešťastná, protože to znamenalo opět nahřát prsa, nekonečně dlouho se snažit o odsání alespoň té "čtyřicítky" a tu měl jen jednou denně, vic jsem ze sebe nedostala. Na kontrole po šestinedělí se mě gynekoložka zeptala, jak kojím a po sdělení, že tak jednou denně tu 40 odsaji, řekla mi, že to snad ani nemá cenu, ať se domluvím s dětskou lékařkou. Což jsem učinila a převedla po poradě s ní synka na Bebu úplně. Moc mě to mrzelo, těšila jsem se, jak si budeme kojení užívat. No co se dalo dělat, zvládli jsme to i tak, alespoň trošku mateřského mléka syn dostal v šestinidělí. POzději už to mělo své výhody, manžel mě mohl zastupovat v noci, střídali jsme se.
Takže hlavu vzhůru, už jsem se tím vyrovnala, holt to fakt někdy asi nejde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.