| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když mlíčko neteče

Jitko já mám sice trochu opačný problém, ale když jsme měli spurt ve 3 týdne 6 týdnech a 3 měsících tak jsem zažila co to je nemít mlíko. V tom prvním případě jsem byla zralá na chocholouška, protože malej chtěl pít a já mu prostě už v 5 odpolko neměla co dát brečela jsem manželovi at jde do lékárny koupit nějaký umělý mlíko, že už to fakt nezvládnu, on byl ale docela tvrdý a nikam nešel a prostě jsme to nějak přežili. Já se trápím s kojením už od začátku v porodnici jsem měla prsa jak balony pořád mokrou peřiny a totálně rozkousaný prsa, sestřičky mi nic neporadily až potom paní dr. a jedna moc ochotná sestřička mi dala odsávačku a mohla jsem si ulevit do toho mám ploché bradavky a syndrom bělavé bradavky, což kdo zažil jistě ví, jaká je to hrozná bolest, když se mimi přisaje. Bolí mě to i hodinu po kojení nesnesu jakýkoliv dotyk. Tak mi sestra nacpala kloboučky no a s těmi jsem kojila do 3 měsíců malého ted už se nám skoro měsíc daří kojit bez kloboučků. Mám doma knížku od paní Mydlilové a musím říci, že mě totálně zdeptala. Všude totiž píšou, že jak mimino neodnaučíte od kloboučků nejdýl do 6 týdnů tak je pak s kojením amen. Já nevím jakou mají zkušenost jiné mamky, já zkoušela vysadit kloboučky 3x první dva pokusy byly marné malý se jich prostě nechtěl vzdát , ted když jsem mu ho zkusila dát, protože jsem měla trochu prasklou bradavku tak ho totálně odmítá.Mám pocit, že se z kojení dělá moc veliký humbuk. A taky, že většina maminek je z toho tak zničená, že si to své mateřství nemůže ani užívat. Já se těším až přestanu kojit. Rozhodla jsem se to vydržet do konce, protože když už jsem se tolik natrápila tak to doklepu do konce, ale podruhé kdyby byl problém tak kojení prostě utnu a nazdar. Protože když se mamince nedaří tak to miminko to z ní hrozně vycítí a je pořád uplakané. Nakonec je z toho ubrečená celá rodina. Kojit ano, ale pouze, když to člověku přináší radost. Věřím, že mateřské mléko je "dobré" ale na druhou stranu většina z nás má v sobě tolik jedů, které do sebe dostaneme jídlem pitím a nevím čím vším tak at mi nikdo neříká, že to neobsahuje i to mléko. Za pár let se přijde na to, že mateřské mléko není zas tak dobré jak se myslelo. Co je nejhorší, že každý lékař má jiný názor. Jeden je striktní a pokud mimčo nepřibírá podle tabulek tak matku sprdne, jiný to bere prostě tak jak to je, pokud je miminko veselé a člověk má pocit, že mu nic nechybí, akorát přemírá faldíků na těle tak nevím proč je kolem kojení taková buzerace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.