diky za skvely clanek - ja s kojenim ted uz nastesti problemy moc nemam ... co je to jeden zoubek proti belave bradavce - jak uz tu nektera psala :)) ale sama mam bradavky velmi citlive a kojeni me dlouho bolelo - pomohly mi vlozky do podprsenky z hedvabi a vlny. Nosim je stale a myslela jsem si ze nepomahaji tolik, jak se pise, ale pak jsem je zapomnela doma ( kdyz jsem byla 5 dni mimo) a ten rozdil byl okamzity - bradavky me palily a bolely o dost vic. Mozna to nektera z vas muze pomoct take. Kontakt na prodejce je www.pisisvor.cz, www.latkovky.cz
a na tvorbu mleka taky hodne pomahaji homeopatika - konkretne na zvýšení laktace je Ricinus communis 5CH. 1-2 bobulky 2-4 krát denně. Podle toho, jak moc se mléka nedostává. 20 minut před použitím a 20 minut po rozpuštění bobulí nejíst a nepít. Bobule položit pod jazyk a nechat rozpustit. Nekousat a necucat. S přibývajícím mlékem postupně snižovat dávku, po dosažení dostatečné produkce úplně vysadit. Zatim vzdycky maminkam poholy - je dulezite je potom vysadit - ve chvili kdy uz mlicko je, jinak zacne mleko zase ubyvat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.