nenapadlo vás, že jde kromě finanční úspory (podle mě neprokazatelná), ekologického dopadu (při ceně vody a energií a prášků taky diskutabilní) hlavně o ČAS a pohodlí. Že místo praní, věšení a skládání plenek můžete být se svým prckem a užívat si ho. Toho prádla je první rok strašně moc a zakopávat v koupelně o kýble se špinavýma, namočenýma plenama mi přijde zbytečné. Ale nikomu bych to nenutila. To už bychom se mohli vrátit k vložkám z buničiny, to byla taky přírodní nádhera, určitě byly ekologičtější, ale když se nepřipnuly spínacím špendíkem tak cestovaly jak šílené. Prostě pokrok má smysl a podle mě i u plínek :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.