| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no to jsem byla já!!!!! Vystresovaná uštvaná spocená matka, v jedné ruce motorku, v druhé velikonoční výzdobu, na zádech batoh s právě vyzvednutým opraveným fusakem do kočáru a k tomu se po chodníku válející 2,5 leté dítko, které si umanulo, že nepůjde s maminkou směr domů, ale k Vietnamcovi naproti poliklinice, kde jsou schody a kde se jí to moc líbí. Mezitím kolem jezdily auta a já čekala, pod které skočí.

Takže tam dostala nafackováno, protože naplácat jí na prdelku je pro mě náročnější na ohýbání. Tak nevím, jestli jsi tu fackovací ostudu viděla celou????????? Byla to síla. Nejhorší je, že jí to za 5 minut přešlo, dala mi ručičku a donesla si v klidu velikonoční kuřátko až domů. Ale prostě musela před tou poliklinikou tu ostudu udělat.

No hurá, to to určitě vidělo půl města.

Večer jsem ještě byla u tchýně v jídelně pro vajíčka, co mi posílala teta a babička už byla o scéně taky pečlivě informovaná. Až jsem se styděla!!!! No jo, jenže kdo má pořád ty nervy držet na uzdě. Už toho mám taky dost, tvrdne mi břicho, není mi nejlíp a do toho se mi vzbouří malá vzteklina.

Takže už jsme se viděly - tedy ty nás a né my Tebe. Uvidím, jak mi dneska odpoledne bude a v kolik se slečna vyspí, ale kdyžtak bychom si směrem k vám udělaly procházku. Samozřejmě bych poslala SMS, kdybychom se tam vypravily.

Zatím papapa

MArkéta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.