| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když mlíčko neteče

Dobrý den,taky já jsem se rozhodla přispět svými zkušenostmo s kojením.Bohužel musím říct,že ani u jedné z mých dvou dcer teď už 17.a 13.letých slečen nebylo naše kojení nijak valné.S tou starčí jsme kojily stěží 6 týdnů za neustálého pláče nás obou.Nejdřív mlíčko bylo,ale malá raději spala a občas si cucla a zase usnula.Nepomáhalo ani štípání do tvářiček(jak radily sestřičky v porodnici)ani natřásání a buzení malé.Byla prostě lenoch.Později víc plakala,ale vzít si co jsem měla,prostě odmítala.Pak začalo mlíka ubívat a já tam měla už jen vodu.Nikdo kdo nezažil tyhle peripetie s kojením nikdy nepochopí.Nervy a zase nervy.Pak nastoupil Feminar,ale ten malá nesnášela a pořád blinkala,tkže jsme začaly s Nutrilonem.To už byla spokojená a klidná jako želvička.Říkala jsem si,že u druhého dítěte to bude jinak a těšila jsem se jak budu kojit jako divá.Omyl a veliký.Mlíka dost,když jsem vyšla ze sprchy,tak stříkalo na všechny strany a musela jsem si sebou brát dva kelímkya vždycky chvilku počkat až trocha mlíka odteče.jenže druhá dcera byly ještě větší lenoch než ta první a moje nalité prsa k prasknutí jí vůbec nic neříkala,hlad nehlad.Takže jsem začala pracně nejdřív ručně a pak s odsávačkou odstříkávat a přelít do lahvičky s dudlíkem,kam mi ještě sestřička přidala mlíčko od jiné maminky,která měla to její asi plnější nebo jak to nazvat.To už naše slečna ráda vypila jako nic a mohla jsem začít nanovo.Nepomáhalo absolutně nic.Bradavky jsem si poškodila odstříkáváním,takže jsem si užila a na kvalitnější mlíčko mi paní doktorka radila u nás se tomu říká Posypačka což je drobenka na koláče nebo taky hodně zahušťované polévky.Kdepak nic nepomohlo a naše druhé kojení skončilo už po 14 dnech.Dodnes toho lituju ,že jsem jim nedokázala dát víc a před maminkama kjteré kojí trřeba jen 3 měsíce hluboce smekám a závidím.Chystáme se na třetího potomka a tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát.Ano informací je víc,zkušenosti už mám a odhodlání mi nechybí.Tak nám držte pěsti a všechno co máte ať to do třetice vyjde.S pozdravem Blažejová D.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.