Já teda nevím, ale kojení fakt bolet může a může být skvělá technika a nevím co ještě. Nemám ráda názory typu, že někomu nic není tak Tobě přeci taky nemůže být. dokud člověk sám na vlastní kůži nepozná co to je opravdu brečet při každém kojení tak by měl mlčet. Já i kdybych si dřela bradavky drátěnkou tak je to na houby mám odjakživa přecitlivělé bradavky a když se malý přisaje tak je mám potom úplně bílé- odkrvené, že to je tak hrozná bolest to opravdu může pochopit jen ten kdo to zažil. Bohužel jsem si myslela, že je konec kloboučkům ,ale ne. Na pravé prso se malý chytne v pohodě, ale to levé to je katastrofa, mám věčně ucpaný ten samý kanálek a zatvrdliny do toho se mi na něm udělal puchýř došla mi trpělivost a z levého musím aspon na začátku kojit s kloboučkem. Jinak od jeho 1 měsíce má neustále rýmu a ted začíná se mu dělat atopický ekzem já mám pocit. Tak jaktože se všude píše jak jsou kojené děti zdravé. Moje mamka kojila měsíc babička to samé a důvod naprosto stejný jako já. Akorát měly smůlu, že v té době neexistovali silikonové kloboučky. Bohužel. Jenže ony si z toho hlavu nedělaly věděly, že než se trápit tak jsme papkali umělou výživu. Se ségrou jsme obě astmatici a atopici, ale máme to vrozené s kojením to nemá nic společného. Jediné co mě u kojení drží je to, že to je neopakovatelný intimní zážitek, který člověk jinak s miminkem nezažije. Při kojení se z věčně uřvaného čertíka stává naprosto oddaná bytost.
Předchozí