Nejde mi přidat nový příspěvek, tak dám jen reakci. Můj syn prodělal v pěti měsících zánět ledvin. V Motole nám tenkrát řekli, že dokázané to není, ale že si myslí, že je to z jednorázovek. Osobně si myslím, že měl navíc ještě oslabenou imunitu v důsledku dvou očkování po měsíci od sebe a ještě viroza mezi tím. Od té doby používáme eko plíny, jednorázovky. V jeho asi 16ti měsících jsem chtěla přejít na látkové kalhotkové plíny, z finančních důvodů, ale manžel byl proti a nakonec jsme objevili eko plíny druhou jakost levnější, takže používáme ty. U eventuelního druhého dítěte jsem ale rozhodnutá používat látkovky. A ještě k praní, určitě vyzkouším na praní něco jiného než klasické prášky, protože klasické (Tide, Ariel a spol.) nejsou pro děti vůbec vhodné, Lovela mi prádlo pořádně nevypere a při vyvářce nebo praní na 60 nejde z prádla vymáchat (jedině ručně v teplé vodě). Takže budu zkoušet Ecover, mýdlové ořechy, případně něco dalšího co objevím. Pochybuju, že až sem někdo diskusi dočte, takže reakci ani nečekám :o)))
Předchozí