Souhlasím, že se to s tím tlakem na matky kvůli kojení dneska přehání, jsou přece důležitější věci. Většina maminek kojit chce a když to nejde, tak to holt nejde. Většina z nás na tom Sunaru opravdu vyrostla a co se stalo? A dneska je umělá výživa ještě vymáklejší. Já jsem jednoho syna kojila a druhého ne a nepřijde mi, že by byl nemocnější(jsou oba zdraví jako řípa, ťukam na dřevo). Každá se určitě snažíme dělat pro děti to nejlepší, co jde. Chce to vykašlat se na řeči okolí, to o tom nic neví, dělat všechno podle svého nejlepšího vědomí a netrápit se nepodstatnýma věcma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.