Málo mléka jsem měla u všech svých dětí. První se narodil Ondra s mimořádným apetitem. Nedostatek mléka ho rozladil natolik, že se od prsu k lahvi dostal velmi rychle, a nutno podotknout, že jsem z toho byla dost nešťastná. Po pár letech se narodila Anička, ta byla přítulnější a i když se stal příkrm nutností, tak jsem docela dlouho docela dost kojila. Bohužel ve třech měsících dostala těžkou bronchitidu a laryngitidu a tak jsme skončily v nemocnici. Moje střídmá laktace tuto krizi nezvládla a o mléko jsem přišla úplně. Třetí se narodila Josefína, a má laktace - setrvalý stav. Ale Josefina byla urputná a nehodlala se vzdát. Dneska jí jsou skoro dva roky a já - světe div se - stále kojím!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.