v 17 - ti letech jsem měla spoustu nervových vypětí, dědeček mi tragicky zahynul a díky tomu jsem toho mnoho nenaspala a o správné životosprávě ani nemluvím, protože žádná nebyla, tím jsem si vyvolala docela slušný záchvat, ležela jsem pak 14 dní v nemocnici, měla jsem dokousané rty a byla jsem, když na to nyní vzpomínám, docela fyzicky vyčerpaná. Nasadili mi léky, myslím, že to byl Depakine chrono, nebo tak nějak, mělo to tlumit případné záchvaty. Užívala jsem jej cca 1,5 roku, pak jsem o rok později porodila dceru a epilepsie záhadně zmizela, lék jsem již neužívala, ale bohužel po druhém porodu se mi záchvat vrátil, sice v jiné podobě, kdy jsem myslela, že se jedná o nízký tlak, jednu chvíli jsem neviděla, pamatuji, že jsem volala manželovi do práce .. po té jsem reagovala vyhledáním lékaře a jela na vyšetření, tam mi zjistili, že se mi to opravdu vrátilo :(( léky sice nenasazovali, jen mi řekli, co mám udělat pro to, aby nedošlo k záchvatům. Mezitím jsem se dostala k potravinovým doplňkům a jelikož jsem trpívala (myslím, že to mělo docela souvislost) migrénami, užívala jsem díky referenci jeden z nich .. po měsíci mi migrény přestaly (dnes je to už přes půl roku a stále jsem bez migrén) a navíc jsem se dle výsledků zbavila i té epilepsie .. já teda po pravdě tomtu vůbec nerozumím, není mi jasné, jak můžu narušenou část mozku vykompenzovat bylinkami, ale vypadá to, že to možné je, nechci zde dělat reklamu, ani zde příliš mnoho nechodím, tak nemá smysl mi zde odpovídat, ale pro více info o produktu, třeba na tu migrénu, nebo by mohla pomoct i vám ostatním s epilepsií .. můžete mi zavolat - 724/121178 a nebo psát - ok@greneia.com podám pak více info, myslím, že za vyzkoušení to stojí.
A jinak Vám všem přeji co nejklidnější průběh, sama vím, že to není legrace a je mi po pravdě z toho smutno, že je tolik šílených nemocí a člověk se nemůže ani pořádně proti tomu bránit.
Andrea
Předchozí