| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Homeopatie: šašek, nebo královna?

Jitko,

mno, víš..asi jsi tu poměrná, nová, co ? :-) Možná Ti některá dobrá duše napíše, čím jsem si kdy prošla a kde to na Rodině najdeš:-))) Ti z toho něco překopíruji, když jsi bažila po té osobní zkušenosti, joooooo? :

Začali jsme zjišťovat všechno o této nemoci, zkoušeli postupně toto:

Homeopatika - nejdříve jsme se dostali k homeopatičce v blízkosti bydliště. Nezapůsobilo na nás dobře, když chtěla dávat ani ne 3-měsíčnímu miminku léky, čekali jsme, že se Atop dá léčit "přes" kojení. Tzn., že léky bere maminka a mimi je vypije v jejím mléku. Celá návštěva nám připadala trochu podivná, manžel byl znechucen hygienou. Paní doktorka totiž vzala jakési zkumavky pochybné čistoty a do těch neumytýma rukama nandala ty cukříky. Manžel prohlásil, no kdyby to byly léky pro mne, tak bych to snědl, ale dávat to tomu miminku??? Navíc to měla vycucat, což jsem si nedovedla představit : -(((Jediné, co jsem si uměla představit bylo, že jí to v krčku zaskočí a bude se dusit. Tím jsme tady skončili…

Další návštěva u homeopatů byla v jednom centru homeopatie. Byla jsem s dcerou objednána na určitou hodinu, s 4-měsíčním miminem nás vzali "již" po hodinovém čekání a k ničemu to nebylo. Lékařka sice dala léky pro kojící maminku, ovšem zároveň mi sdělila, co všechno nesmím jíst a co bych naopak neměla vynechat. Doporučila luštěniny (snad aby Terezka měla navíc problémy s nadýmáním)!!!! Tím jsme skončili i tady..

JO, JSEM TECHNIK A NA CO NEMÁM TESTY, TAK TOMU PROSTĚ NEVEŘÍM.

Milada

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.