I já měla tu smůlu,že jsem rodila císařem a to dvakrát.Poprvé jsem se hrozně bála když jsem se to dozvěděla,ale potom to byl takovej fofr ,že jsem ani nedutla a potom si jen pamatuju jak se probudím na JIP.Nikdo mi v té době nedal vybrat jak se nechat uspat a to bylo lepší než se těsně před operací ještě rozhodovat.U druhého jsem měla taky plánovaný císař díky konci pánavnímu a velké velikosti miminka.A právě tehdy mi bzlo nabídnuto jestli nechci epidurál,ale po poradě s lékařem který mi velmi rozumně poradil a vysvětlil ,že ani pro ně není epidurál příjemný jelikož se nemohou mezi sebou bavit tak uvolněně je přece jenom nepříjemné když před vámi někdo nadává že to nejde ,podej mi ten nástroj atd..což je pochopitelné každej si v práci musí ponadávat a třeba se i vykecat co včera ta jejich doma provedla prostě normálka.To by bylo asi před pacientkou dost nemožné.A po historkách které slyším jak je to nepříjemné jsem ráda že jsem to nemusela zažít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.