Mám za sebou císaře pro nepostupující porod sice otevřená na 10, ale malý se zasekl v malé pánvi. Takže císař pod epi. Po epidurálu se mi vrátily migrény a to teda dost silné. Migréna versus řvoucí mimino celkem vražedná kombinace. Malého jsem vůbec neviděla, protože byl chudák přidušený a já totálně vyřízená z porodu, že jsme přitom normálně usnula. Byla jsem s anestez. domluvená, že při šití mě má trochu uspat, abych to neslyšela. Bohužel jsem prospala celou operaci a nějaké přiložení k prsu atd. nebylo. Do dneška mě mrzí, že jsem malého neslyšela, jak poprvé zakřičel. Mě ten epidurál dávali ještě celý den po operaci takže já jsem začala mít bolestí až když jsem šla na normální pokoj. Spíš se mi stalo, že jsem záhadně měla šílené pocity na tlačení a to už bylo dávno po porodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.