Ahoj před čtyřmi roky sem rodila císařem je pravda že to bylo dlouhý do ted na to vzpomínam.Přijela sem v uterý v noci když mi praskla voda byla sem na hekárně jak se tomu říká a daly my vyvolávačku už od začátku mi řekly,že nejspíš pujdu císařem,protože sem menší postavy a malá měla větší hlavičku,ale chtěli to skusit jestli bych šla normálně nakonec zjistily,že se zavírám místo otevírám a tak sem malou porodila až ve čtvrtek v noci dali mi apidural takže sem nic necítila od pasu dolu naštěstí mi ho píchli na poprvé a dobře.Pan doktor si se mnou povídal bylo to zvláštní a pak přišla malá viděla sem ji chvilku,ale rozmazaně,protože sem s toho brečela.Byla sem ráda že to mám za sebou a že se mužu konečně vyspat. Odvezli mě na pooperační malou sem viděla hned rano abych ji mohla nakojit.Ale co bylo nejhorší asi ze všeho je,že jsem jedla naposled v uterý v 19h večeři(doma) a pak až v sobotu oběd(porodnice) takže sem byla rada za se mužu konečně najíst,protože sem byla hlady tak vyčerpaná a unavená.Co mě mrzí je,že u toho nemohl být manžel,který stál za dveřma a čekal až nás dvě uvidí.Takže at jdete tak nebo tak hlavně at to dobře dopadne.
Předchozí