| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Spontánně nebo císařským řezem aneb epidural ano nebo ne?

ahojky, já mám ve sbírce porodů porod záhlavím i koncem pánevním. První byl kluk záhlavím 3450 a druý KP 3500. Když mě dr sdělila, že je malý KP, tak jsem se hrozně lekla. I já se tak rodila a mamča z toho byla špatná. A když se se mnou někdo o tom bavil, radil mě císaře. Nějak sem si potíže nepřipouštěla. ROdila sem na Obilním trhu a vím, že jsou tam super dr a perfektní porodní asistenky. V 36 tt mě zkusili malýho otočit vnějšími hmaty, ale to nešlo. Tak jsme se domluvili, že dojdu na vyvolání a zkusíme přirozený porod. (dle pana asistenta sem vysmáta mamina co to zvládne)Nakonec vše dobře dopadlo a malý se narodil přirozeně. Jediný rozdíl mezi porodem záhlavím a KP pro mě byl ten, že malýho hned odstřihli, nenechali dotepat pupeční šnůru, na sále bylo víc doktorů (prý si to nemůžou nechat ujít), nemohla jsem rodit na boku jak prvního synka a povinný byl nástřih. Prostě není se čeho bát. Když si věříte a věříte dr není podle mě problém. Takže se nebojte

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.