| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Radko - VŠE NEJ k narozeninám!!!!!! Pořádně si užijte oslavu a grilování, má být pěkně!!!

U našich bylo ve středu super, prošla jsem si s mamkou město, malou hlídal brácha, zajela jsem i za babičkama, Markétka byla všude moc hodná. Včera ráno byla kontrola u Turka, stále CS1, vše OK, monitor ukázkový a povídal mi,že se ještě určitě uvidíme za týden. No a já mu říkám, že z toho nálezu, co mi oznámil se určitě uvidíme i za 14 dní - to už budu 40+1 tt!!!

No a po kontrole to všechno začalo. Markéta celou cestu domů protivná, nechtěla jít, musela jsem jí kus nést. Po obědě měla přiject kamarádka, ale naše slečna byla tak protivná, že jsem jí dala spát. Když kamarádka s holčičkou v 13,30 dorazily, tak jsem jí musela vzbudit, tím jsem jí tak naštvala, takže byla protivná celé odpoledne, nechtěla holčičce půjčit žádnou hračku, pořád se praly, no já z toho byla na na nervy. Jen co návštěva v 18,00 odjela začala jsem neskutečným způsobem poslíčkovat, musela jsem si dát vařící sprchu, trochu to pomohlo, ale to 22,00 to nepřešlo a některý ty poslíčky jsem musela ve stoje vydýchávat. Docela hustej zážitek, v prvním těhotenství jsem to nezažila.

Takže buď jsem byla tak utahaná z toho včerejška, nebo se jednoduše začíná děloha připravovat na porod.

Dneska mám v plánu MC s těhujogou - pokud mi bude dobře a nic mě nebude bolet - no a odpoledne má být hezky, takže dlouhá procházka s Markétkou směr Rybářská škola!!!!

Takže přeju všem hezký den a kdyby se něco dělo, tak raději i VESELÉ VELIKONOCE!!!!!

Markéta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.