Přidat odpověď
Tak mě je teda 28, ale zrovna moc mladě si už taky nepřipadám!!!
Po čtvrtečních poslech už není ani památka, jen mi tvrdne bříško. Takže to asi opravdu bylo tím, jak jsem jí tahala a byla jsem unavená.
Rodit o Velikonocích se nechystám, ono k tomu přenášení nakonec dojde!!!
Dneska velký praní, vyperu ložní prdlo a všechny ručníky po baráku + všechno jen trochu našpiněný prádlo a do porodu už to budu jen tak šolíchat.
Manžel v práci, já dnes jen uvařím a hodím nohy nahoru. Zítra se chystáme ke tchýni na chatu a nechám už se taky konečně opečovávat, už mám taky nárok.
Včera odpoledne jsme jeli do ČB. V Roleru jsme kupovali Markétce do pokojíku šatní skříň, v OBI a Baumaxu nějaký lišty. No provoz všude šílenej, ještě při výjezdu z Vodňan hlásil Faktor ucpaný Češňovice bouračkou. Tak jsem jeli přes Hlubokou. Poslední štace byl Globus a ten stál za to. Tolik národa jsem tam ještě nezažila. Bylo to strašný. Ještěže nebyla malá s námi. Byla s babičkou na chatě u Týna nad Vltavou, kde jsme jí potom vyzvedli. Domů jsme přijeli v půl devátý, já ztahaná jak pes.
Tak vám všem přeju krásný Velikonoce, ačkoliv já sama na ně letos v tom očekávání blížícího se porodu těžce dlabu.
Markéta 38 + 3tt
Předchozí