Maminko, nezlobte se ale já si na nikoho nestěžovala. Prostě jsem řekla že NE a tím to haslo. Sama moje lékařka i ten pan doktor co mě bral na sekci mi dal za pravdu.Prostě je to riziko.To že vám to udělali za minutu,tak jen proto, že to šlo ale jsou i maminky kterým to nejde a není to nic příjemného ( co jsem tedy slyšela ).Takže nepiště takové názory.Je to individuální, jak na situaci, tak na miminku i na mamince. S pozdravem Helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.