ahoj,jenom chci napsat svojí zkušenost s císařem. Dr. mi doporučil rodit císařem,protože syn byl KP. Nejdřív jsem nechtěla,ale nakonec jsem souhlasila. Porodila jsem v 38 tt, protože jsme měla už porodní bolesti. Rodila jsme s epidurálem a na šití mě uspali. A nemyslím si,že to je tak hrozný zážitek, je to zvláštní pocit, cítíte jen tupý tlak a jak "hází" břicho ze strany na stranu :-),ale během pár minutek byl venku. Dokonce byl u mě i manžel, který mi seděl u hlavy a pak odešel za synem. Na šití mě uspali a po probrání mě hlava vůbec nebolela, akorát břicho, to teda byla fakt síla. Teď jsem znovu těhotná a pokud bude nutný císař,tak jedině s epidurálem. Protože to je šetrnější i pro miminko, jak mi řekla anstezioložka. Ale chápu některé ženy, které chtějí celkovou narkózu, představa,že víte, že vám teď zrovna rozřezávají břicho,asi pro každého není příjemná. Mě to nevadilo a hlavně jse hned viděla syna, dokonce mi ho sestřička dala i k hlavě (kterou jsem měla jedinou volnou), že jsem mu dala pusinku.
Předchozí