| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak se hlásím pro prosluněném víkendu, kterej jsme skoro celej strávili venku.

Do termínu 2 dny a u nás se vůbec nic neděje, nic nechystá, nemám jedinej náznak blížícího se porodu.

Začala jsem se proto vypravovat na sobotní svatbu Jirkovi sestřenice. Včera nám přivezli výslušku a navnadili mě tak, že se mi rodit nechce. Počkáme až po tý svatbě, tam se ještě nadlábnu a třeba příští pondělí si může Jiřík vykouknout ven.

Uvidíme.......... Ve středu bude studená fronta, to by mělo podporovat porody. Tak se asi budu muset do soboty dole spíchnout nití, aby Jiřík vydržel!!!!:-))

Tak ať na tý pětiletý uspějete bez hádek a nervů!!!! a u Egrta bez front!!!!

My se chystáme dneska dopoledne do MC, děti tam mají zpívání, to je něco pro naší malou. A odpoledne nás pozvala kámoška na návštěvu, tak zabijeme čas tam. Hrozně se mi to vleče, vymýšlím program na každý den. Když se nic nebude dít se mnou, tak bych se ozvala a možná ke konci týdne zajdeme.

PAPAPA

Markéta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.