Ahoj vsem maminkam, jejichz deti nespi. Muj nazor je takovy, ze se da spani naucit... Nas hosicek mel zloutenku a tak spinkal cca do jednoho mesice temer porad, ani jist nechtel, pak se to ale otocilo, kdyz se ze zloutenky dostal a nespal skoro vubec. V noci se budil po trech hodinach a ve dne zabral tak 2x na pul hodky... Tak jsem vzala knihy a nelenila studovat, docetla jsem se, ze takhle male deti maji chodit spat po 1,5 hod az 2 hod aktivity, treba jen na pul hodky az hodku, pak zase byt 1,5-2 hod vzhuru a tak opakovat az do vecera... Proste jsem to syna naucila a jemu to vyhovuje, nyni jsou mu 3,5 mes a je na tento rezim zvykly. Proste kdyz usne pri kojeni dam ho do postylky, obcas se brobere, tak ho hladim po celicku a on spinka dal, nebo ho uhoupu v kocarku. Je uz na tento rezim tak zvykly, ze po hodine a pul bdeni si zacne mnout ocicka a spanek vyzaduje! Dalsi zkusenost - pokud pres den spi, spi i v noci! Paradox, co? Ale je to tak. Mozna je kazde dite jine a tomu memu tohle zrovna vyhovuje, ale zkuste, za pokus nic nedate. Zatim pa.. Olie
Předchozí